У Чернівцях пекарня ПП Чоботар випікає хліб з салом. Фото
- 09.08.2010 10:36У Чернівцях з'явився новий вид хліба. Хліб з салом та хліб з цибулею. Назва нової продукції: "Хлібці чумацькі". Розпочала виробництво нової продукції міні пекарня ПП Чоботар.
Як розповіла ресурсу Платинова Буковина директор міні пекарні ПП Чоботар Олена Савва, ідея створення цього хліба народилась 2 роки тому. Фахівці пекарні врахували народні традиції та любов українського народу до сала з цибулею, внесли різноманітність до переліку продукції пекарні. До складу хліба за салом входять такі компоненти, як борошно пшеничне та житнє, солод, дріжджі, сіль, кмин, приправа смакова, цибуля, сало.
Хлібці чумацькі чудово смакують до страв святкового столу. Запитуйте у магазинах Чернівців (Сільпо, Колос та ін.)
Для оптових закупівель звертайтеся за тел.: (03722) 7-59-36.
Міні пекарня ПП Чоботар завжди працює над вдосконаленням, вивчає нові досягнення, оновлює технічну базу.
На фото - хліб за салом:
Так хліб їде до магазину:
Різноманітна продукція міні пекарні ПП Чоботар:
Коментарі (0)
Другие новости:
- 29.11.2024 09:02
- 25.11.2024 18:01
- 25.11.2024 17:44
- 21.11.2024 14:56
- 15.11.2024 13:14
- 15.11.2024 12:27
- 08.11.2024 11:46
- 07.11.2024 17:56